El primer record que tinc del Casal és quan anava a Llops, (Cau) amb 6 anys. Des de llavors fins ara molts moments de la la meva infantesa, adolescència i ara feina han passat en aquesta cantonada del millor barri del món. Fa 6 anys quan em va sortir l’oportunitat de treballar al Casal, se’m van remoure molts sentiments, ja que on havia estat el punt de trobada, de reivindicació, de festes, de lluitar pel barri, d’amistats per tota la vida i on vaig començar la meva vocació sense encara saber-ho, ara passava a treballar al meu Casal. Em sento molt ple de seguir col·laborant ara desde l’equip tècnic.
Aquest Casal ha viscut totes les etapes de la meva vida i espero que seguim caminant junts!

CREA EL TEU POST

Detalls de l'autor o autora

Nom i cognoms

El teu nom apareixerà al costat del teu post.

Dades de contacte

Deixa‘ns el teu correu electrònic i/o telèfon.

Crea el teu post

Comparteix el que vulguis: les teves vivències, anècdotes, imatges, creacions i records del Casal.

CREA EL TEU POST

Detalls de l'autor o autora

Nom i cognoms

El teu nom apareixerà al costat del teu post.

Dades de contacte

Deixa‘ns el teu correu electrònic i/o telèfon.

Crea el teu post

Comparteix el que vulguis: les teves vivències, anècdotes, imatges, creacions i records del Casal.